Ring oss på 073 - 613 36 49 eller Jourtelefon efter 16:00 och helger på 073 - 892 27 44 alt skriv ett mail till celsinge.susanne@gmail.com
Celsinge Stödboende AB
Celsinge Stödboende

Ett stödboende som ger det lilla extra och som har hjärtat på rätt ställe


Verksamheten startade år 2015 och idag är vi fyra anställda med bred kompetens och lång erfarenhet. Vi som arbetar här är utbildade till bland annat socionom och undersköterska. Tillsammans har vi en mångårig erfarenhet av familjehem, jourhem och förstärkta jourhem. Vårt stödboende har främst riktats in på storfamiljer, men tar även andra placeringar där vi bland annat har IVO-godkännande för ungdomar mellan 16–20 år. Vi erbjuder tre lägenheter och en villa med rum för en barnfamilj med upp till sju barn.

Vår verksamhet bygger på att ge ett utökat stöd i vardagen, då främst i boendesituationen. Det kan handla om att personen ska få en normal dygnsrytm, lära sig laga en näringsrik kost eller få stöd i barnuppfostran samt att sätta gränser. Men även att ge en förståelse för hur viktigtdet är att studera eller arbeta. Vi är måna om att det blir ett stöd även i sociala sammanhang, därför gör vi ofta gemensamma aktiviteter som att åka och bowla, bada, gå ut och äta lunch eller gå på bio. Vi gör alltid det lilla extra för våra boende eftersom vi brinner för det vi gör och vi jobbar alltid med hjärtat.